Dragi prieteni, ma pregatesc sa revad Delta Dunarii pe 14 martie pentru prima data in anul 2019. E acelasi sentiment pe care il ai atunci cand stii ca vei revedea pe cineva foarte drag dupa o lunga perioada de timp. Esti indemnat sa construiesti scenarii, fraze, actiuni sau orice altceva care te aduce, chiar si pentru o clipa, la momentul reintalnirii.

Voi merge impreuna cu cativa prieteni dragi care imi sunt ca o familie formand grupul ?Operatiunea Monstrul?.

Deoarece pescuitul stiucii este in prohibitie in aceasta perioada si noi tinem neaparat sa botezam nalucile a fost aleasa o incinta in zona Bratului Chilia unde putem pescui in voie si in aceleasi conditii ca pe oricare lac salbatic din Delta (prefer sa nu dezvalui identitatea locatiei deocamdata) si tot aici vom fi cazati.

Ne place sa ne numim ?crapari de Dunare?, prin urmare nu vom ignora deloc pescuitul la crap. In privinta locului de pescuit la crap am inca multe necunoscute cum ar fi vremea si debitul Dunarii, dar cu siguranta vom gasi solutii pentru a lupta cu un ?solzos? suparat.

Fotografiile din acest articol sunt din acelasi loc in care vom merge acum insa sunt facute in luna aprilie 2017, in conditii de iarna autentica.
Saptamana viitoare voi reveni cu un articol , in care veti vedea cum si cu ce ma pregatesc pentru aceasta iesire de 4 zile, in Delta Dunarii.

 

Pana atunci sa auzim de bine, ganduri bune si fire intinse!